Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Doğru ofis dekorasyonu için iç mimar desteği

Ofis dekorasyonunuz için iyi bir iç mimar desteği alarak küçük olan ofisinizi çok daha verimli kullanabilme imkanı kazanabilirsiniz.

Ofis dekorasyonu denildiğinde akla gelen masa sandalye ve bilgi sayar oluyor. Bundan ibaret sanılan ofis dekorasyonu aslında koca bir evin dekorasyonundan çok daha zor ve uğraştırıcı bir işlemdir. Evler de her odanın ayrı ir işlevi olup, ayrı ayrı da mobilyaları bulunmaktadır.

ofis dekorasyonları.jpg

Bu da demek oluyor ki eviniz de seçeceğiniz mobilyanın belli bir amaca yönelik olması yeterlidir. Birkaç farklı amaç için seçilen mobilyaların oldukça zor seçimler olduğunu söylemeye gerek yok. Ev dekorasyonu için seçeceğiniz mobilyalar da yalnızca tarzınıza uygun bir dekorasyon stiline karar vererek her odaya zevkinize uygun mobilya almak olacak.

ofis dekorasyon önerileri.jpg

Fakat ofis dekorasyonu ev dekorasyonuna nazaran çok daha zordur. Her ne kadar eviniz ofisinizden çok daha büyük olsa da demin de bahsettiğimiz gibi her odanın bir işlevi ve o odaya uygun belli başlı mobilyalar vardır. Yapmanız gerekenin yalnızca sizi yansıtan beğendiğiniz tarza uygun eşya beğenmek ve döşemekken ofis dekorasyonu için durum pek de böyle değildir.

ofis tasarımları ustamgeliyor.jpg

Ofis dekorasyonu nasıl yapılır? Sorusuna cevap verirken neden çok da kolay olmadığını anlatalım, Örneğin kendinize ait bir işiniz dolayısıyla da bir ofisiniz var. Kaç adet masa gerekli?

ofis dizaynı ustamgeliyor.jpg

Bekleme salonu nerede olmalı ve toplantı salonu için neler gerekli gibi birçok konuda cevaplamanız gereken ve ona uygun mobilya almanız gereken bir işlem olup, bütün bunları tek başınıza bir destek almadan halletmeniz oldukça zor bir iştir.

ofis dekorasyonu.jpg


İç mimar desteği

Ofis dekorasyonunuz için iyi bir iç mimar desteği alarak küçük olan ofisinizi çok daha verimli kullanabilme imkanı kazanabilirsiniz. Büyük olan ofisinizi de hem konumlandırma açısından hem de doğru mobilyalarla dekore etme açısından oldukça önemli bir karar olacaktır. İşinde uzman bir mimar ile çalışarak özellikle ilk konumlandırma esnasında sizin hiç aklınıza gelmeyecek ayrıntıları düşünerek ayarlayacaktır.

ofis dekorasyonları ustamgeliyor (2).jpg

Örneğin yönetici ofisi her zaman diğer odalara nazaran daha şık, geniş ve gösterişli olurken bu gösterişin dengesi doğru kurulmalıdır. Aksi halde ofis dekorasyonu ev dekorasyonuna dönerek anlamsız ve amatör bir durum ortaya çıkacaktır. İç mimar desteği ile küçük veya büyük ofis dekorasyonu çalışma ve iş ortamına uygun hale getirmenin en kestirme yoludur.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler