Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

E-ticaret ve blog arasındaki kopmayacak bağ nedir?

Blog hayatımıza yeni giren ve birçok kişi tarafından henüz anlaşılmayan bir kavramdır.

Blog nedir? Blog hayatımıza yeni giren ve birçok kişi tarafından henüz anlaşılmayan bir kavramdır. Şimdi bu kelimenin anlamını ve ne işe yaradığını öğreneceğiz.

blog ustamgeliyor.jpg

Blog web - log kelimelerinin birleşiminden oluşmuş bir kelimedir. Blog ilk başlarda kişilerin düşüncelerini not ettikleri, para kazanmayı amaçlamayan bir yapıya sahip olsa da zamanla artan takipçilerin ve blog sitelerinin potansiyel reklam yapma özellikleri ile zamanla bir e- ticaret taşlarından birine dönüşmüştür.

blog nasıl oluşturulur.jpg

Geleneksel ticaret mantığı ile bakıldığında hiç de mantıklı gelmeyen blog sistemi, e- ticaretin yapısında değeri kolaylıkla fark edilen internetin önemli yapıtlarından biridir. Blog sahibi olmak; e- ticaret sitelerinin sesini duyurmak isteyenlerin dikkate alması gereken bir konudur.

blogger.png

Bilinçli bir yaklaşımla ve kaliteli içeriklerle dizayn edilen bir blog yalnızca e-ticaret sitenize değil, blog sayfası hazırlayan, yazan kişilere de oldukça katkısı olan bir pazarlama şeklidir.

blog nasıl oluşturulur ustamgeliyor.jpg

  • Web sitenize olan ziyaretçi sayısını çoğaltır

İyi bir blog kullanımı e-ticaret sitenizin yoğunluğunu arttırmada büyük fayda saylar. Firmanıza ait olan blog sayfası potansiyel olarak müşterilerinizin, ortaklarınızın ve hatta rakiplerinizin bile ilgisini çeker. Böylece sitenizin duyurulmasının ve bilinirliğinin yanı sıra web sitenizin ziyaretçi sayısı gittikçe artar.

blog kullanımı ustamgeliyor.jpg

  • Müşterilerinizle aranızda bir bağ oluşturur

Blogunuz müşterilerinizle aranızdaki iletişim bağıdır. Blogunuzda yazılan her şey şirketinizi temsilen yapılan bir konuşma gibidir. Blog sayfanızda kullanacağınız dilin daha sıcak hatta zaman zaman karşılıklı sohbet edasında yazmanız, müşteri ile aranızda oluşacak sıcak bağa olanak sağlayacaktır.

blog nedir.png

  • Kişisel gelişimizi arttırır

Kaliteli bir blog hazırlamak elbette kolay bir mesele değil.  Blog hazırlamak için ciddi bir araştırma yapmanız ve daha sonra bu araştırdıklarınızı derleyerek bir yazı haline getirmeniz gerekir.  Zaman içerisinde yeterli tecrübeyi edindiğinizde üretkenliğinizin ve kişisel gelişiminizin nasıl geliştiğini göreceksiniz.

blog.jpg

  • Pratik ve stratejik düşünme alışkanlığınızı geliştirir

Üretme yetiniz artarken, bir taraftan da pratik ve stratejik düşünme yetinizin geliştiğini göreceksiniz. Blog sayfanızı ziyaret eden  kitlenin hangi konulardan ve hangi tarzdan hoşlanacağını düşünürken ve yazdığınız konulara göre ziyaretçilerin ne denli değişim gösterdiğini göreceksiniz.

blog kullanımı.jpg

  • Alanınızda 1-0 önde olmanızı sağlar

E-ticaret firmanızın üretim ve satış yaptığı sektör ile ilgili yazdığı yazılar ve bu konuda kazandığınız tecrübelerden  sonra birçok kişi blogunuzu takip etmeye başlayacaktır. Bu da firmanızın hem ilgili sektör alanı tarafından hem de internet sitesi ziyaretçileri tarafından tanınmış olmanıza neden olacaktır. Çok kişi tarafından tanınmanız kişilerin size olan güveninizi arttıracaktır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler