Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Kır düğünü yapacakların dikkatine!

düğün zamanı yoğun olmakla birlikte bu dönemde ıvır zıvır ile ilgilenecek dostlara ve aile yakınlarına ihtiyaç duyulmaktadır.

Düğünü olacak olan çiftlerin telaşı büyük, koşuşturması da bir o kadar yoğun olmakla birlikte bu dönemde ıvır zıvır ile ilgilenecek dostlara ve aile yakınlarına ihtiyaç duymaları çok doğal.

gelin_damat.jpg

Gelinliği, ayakkabısı, damatlığı, evi ve mobilyası gibi telaşlar sona erdiğinde sıra gelir düğün mekânı bakmaya. Aklınızda bir tarz, mekan ve konsept varsa ne ala fakat yoksa tek tek her mekanı ve konsepti gezerek görmeniz gerekecek ki buda tüm yorgunluğunuzun üzerine iki katı çileli bir iş anlamına geliyor.

düğün_giriş.jpg


Gelin ve damat
en çok geren konulardan biri olan düğün mekânı çiftlerin tüm hazırlıklardan dolayı oldukça yorgun oldukları bir döneme denk geldiği için tahammülsüzlüğün hat saffa da olduğu bir zamandır.Bu yüzden size tavsiyemiz düğünü olacak kişilerin düğün alışverişine başlamadan önce yani henüz üst üste yorulmamışken karşılıklı oturarak düğün mekânı hakkında fikir alışverişi yapmalarıdır.

düğün_mekanı.jpg

Böylece partnerinizin nasıl bir mekan düşündüğünü ve sisin nasıl bir yer istediğiniz konusu hakkında en başından bilgi sahibi olmuş olur, ona göre ortak bir mekan ve konsept belirlemesi yapacak daha uzun bir zamana sahip olursunuz.

düğün mekanı.jpg


Kır düğünü nasıl yapılır?

Partnerinizle konuşarak ortak bir karar verdiniz ve düğün mekanı kararı da kır düğünü ise yapmanız gereken eğer aklınızda bir konsept yok ise hemen bir konsept oluşturmak olmalı oluşturacağınız konsept ile düğündeki tüm atmosferin birbiri ile bağlantılı olması da bir hayli önemli bir etkendir.

Dugun-organizasyon-.jpg

Genel anlamda gidilerek çok beğenilen düğünlerde dekorasyonun ve konseptin tamamında bir uyumun yakalanmış olmasıdır. Bu durum doğru konsept uygulaması ile kolaylıkla yapılabilecek bir işlemdir.

kır_düğünü.jpg

Kır düğünü konsepti mutlaka doğallığı yansıtmalıdır. Fazla avangart stili yansıtmadan çok daha rüstik tarzı yansıtan bir konsept kullanılmalıdır. Örneğin ahşap masa ve sandalyeler, runner olarak eskitme tığ işi uzun bir dantel masa üzerine belirli aralıklarla beyaz kalın orta boy mumlarla süslene bilir. Kır düğünü yapacaksanız aynı zamanda mutlaka sandalye düzeni masa düzeni gibi ayrıntılara çok önem vermeniz ve böylece davetlilerinizin kendisini oldukça özel hissetmelerini sağlamanız gerekmektedir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler